Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Taschen

Amy Winehouse bok

252
SEK

Ordinarie pris:

360 SEK

|
Du sparar
108 SEK

Fotografen Blake Wood träffade Amy Winehouse på toppen av sin karriär, och i två år blev de oskiljaktiga. I 85 färg- och svartvita fotografier registrerades deras tid tillsammans och spänner över privata stunder i London, Paris och St Lucia. Dessa tidigare osedda fotografier visar en sällsynt och lättare sida av denna mycket missade ikon och är en intim hyllning till Winehouse som hon ville se sig själv.

Språk: Engelska
Antal sidor: 176
Mått: 21 x 27.5 cm

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Taschen
Amy Winehouse bok

252 SEK

AERIN
Gilded clover liten vas

1.315 SEK

Saint Laurent
Skjorta med ballongärm

6.227 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Camilla kashmirtopp

4.995 SEK

PRE-LOVED
Carolina Santo Domingo handväska

3.895 SEK

BONNIBONNE
Bokasin kontur svenska

450 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Isabella kashmirtröja

8.795 SEK

Assouline
The Big Book of Chic

1.295 SEK

Fendi
Force sneakers

7.295 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM