Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

20% OFF SITEWIDE (PRE-LOVED EXCLUDED)

Taschen

Amy Winehouse bok

144
SEK

Ordinarie pris:

360 SEK

|
Du sparar
216 SEK

Denna produkt är tillfälligt slut och kan ej beställas.

Fotografen Blake Wood träffade Amy Winehouse på toppen av sin karriär, och i två år blev de oskiljaktiga. I 85 färg- och svartvita fotografier registrerades deras tid tillsammans och spänner över privata stunder i London, Paris och St Lucia. Dessa tidigare osedda fotografier visar en sällsynt och lättare sida av denna mycket missade ikon och är en intim hyllning till Winehouse som hon ville se sig själv.

Språk: Engelska
Antal sidor: 176
Mått: 21 x 27.5 cm

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM