Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Amy Winehouse bok

360
SEK

Fotografen Blake Wood träffade Amy Winehouse på toppen av sin karriär, och i två år blev de oskiljaktiga. I 85 färg- och svartvita fotografier registrerades deras tid tillsammans och spänner över privata stunder i London, Paris och St Lucia. Dessa tidigare osedda fotografier visar en sällsynt och lättare sida av denna mycket missade ikon och är en intim hyllning till Winehouse som hon ville se sig själv.

Språk: Engelska
Antal sidor: 176
Mått: 21 x 27.5 cm

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Balenciaga
Mert & Marcus bok

720 SEK


Amy Winehouse bok

360 SEK

Tohum
Beach Shell Halsband

1.398 SEK

AERIN
Valentina Velvet London Frog Rektangulär Bricka

2.598 SEK

Theory
Högmidjad midi kjol

2.238 SEK

Dries Van Noten
Paola byxor

2.148 SEK

Theory
Topp i siden

1.798 SEK

Marni
Boots

4.348 SEK

Balenciaga
Skjorta med logo print

6.148 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM