Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / ADIDAS ORIGINALS

ADIDAS ORIGINALS

Världsomfattande Adidas har gjort sneakers sedan Adi Dassler grundade märket i Tyskland 1949. En gigant inom sneakers och sportswear, Adidas satte tidigt sig själva på kartan och har inte bromsat upp sedan dess. Bland namnen bekanta med varumärket, finns b.la. tennislegenden Stan Smith, som namngett en egen serie skor som på senare dagar gått från att klä idrottare till att klä modevärlden.

Visa filtrering

Adidas
Falcon sneakers

999

SEK

Adidas
Superstar W sneakers

999

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM