Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

Allmänna villkor

Genom att besöka och beställa från Nathalie Schuterman Webshop (556996-9602) samtycker Ni till dessa villkor. Dessa villkor gäller samtliga avtal Ni ingår med Nathalie Schuterman Webshop.

Nathalie Schuterman Webshop är designad för att bistå Er den ultimata High Fashion-upplevelsen på internet. Alla leveranser och tjänster skall utföras enligt Nathalie Schuterman Webshops villkor. Har inte Nathalie Schuterman Webshop uttryckligen accepterat giltigheten av ett villkor i skrift, kan vi inte att acceptera några villkor från Er som strider med, eller avviker från våra köpvillkor.

PRODUKTPRESENTATION

Vi har gjort allt vi kan för att återge alla färger korrekt på Nathalie Schuterman Webshop. Vi kan dock inte garantera att den faktiska varan kommer att ha exakt den färg och utseende som Ni uppfattar på Er skärm på grund av färgfunktioner samt bildskärmen på Er dator. Vi kan inte ansvara för färgåtergivningen på Er datorskärm.

Vi strävar efter att alltid publicera den senaste och mest tillförlitliga informationen på Nathalie Schuterman Webshop. Vi ber Er dock observera att det kan finnas tillfällen då vår webbplats och lager inte har uppdaterats på grund av olika anledningar. Om Ni är intresserad av, eller har frågor om en vara, tveka inte att kontakta oss på webshop@nathalieschuterman.se.

STORLEKAR

Storlekar på Nathalie Schuterman Webshop varierar mellan de olika märkena. Vår webshop säljer bland annat italienska, franska och amerikanska märken. Därmed används också dessa länders olika storlekssystem. För att underlätta att hitta rätt storlek, kan Ni ta hjälp av vårt storleksdiagram som Ni hittar under "Storleksguide".

PRISER

Alla priser på Nathalie Schuterman Webshop är angivna i SEK och inkluderar moms, om Ni vid utcheckning inte angivit ett land utanför EU och därmed inte skyldiga att betala svensk moms. I detta fall dras momsen automatiskt av vid köpet. Fraktkostnader är inte inkluderad i priset, utan läggs till som en extra avgift. Samtliga priser är subjekt för eventuella förändringar.

BESTÄLLNINGSVILLKOR

För att handla via Nathalie Schuterman Webshop kommer Ni att uppmanas att registrera Er, vilket innebär att Ni ger oss Er kontaktinformation. Vid beställning kommer Ni att bli ombedd att förse oss med Er betalningsinformation. Det är Ert ansvar att tillhandahålla giltig och korrekt information samt att Ni är den person som avses i fakturainformationen Ni uppgivit.

Köp på Nathalie Schuterman Webshop är endast i syfte av personlig användning eller som en gåva. Återförsäljning eller någon annan kommersiell nytta är förbjuden. Nathalie Schuterman Webshop förbehåller sig rätten att begränsa beställningar av större kvantiteter av en vara, som levereras till en och samma kund eller postadress.

Kontraktet mellan Er och Nathalie Schuterman Webshop tar vid då Ni gör en beställning. Vid beställning på Nathalie Schuterman Webshop skickar vi en bekräftelse till Er e-mailadress. Observera att det är mycket viktigt att Ni uppger en giltig e-mailadress för att Ni ska få Er orderbekräftelse. Då Ni gör en beställning vid Nathalie Schuterman Webshop, accepterar Ni de rättsliga villkoren som företas av Nathalie Schuterman Webshop.

Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera Er beställning om vi inte får auktorisering för Er betalning.

Var god observera att eftersom lagret delas med butiken, kan det hända att vår webshop inte alltid hinner uppdateras med rätt produkttillgänglighet. Detta är särskilt vanligt under rean eftersom omsättningen av varor då är betydligt högre än vanligt. Notera även att då lagret delas med butiken kommer delar av vårt lager finnas ute i butiken för kunder att prova, och under reaperioder händer detta mer frekvent, då omsättningen ökar. Ni har fortfarande alltid 14 dagars öppet köp, om Ni inte skulle vara till freds med er valda produkt.

Vid köp över 50 000 SEK görs en kreditupplysning.

KORT, PAYPAL- OCH FAKTURABETALNING

Det är möjligt att betala med kreditkort på Nathalie Schuterman Webshop. Vi accepterar Visa, American Express och Mastercard. För kunder i Sverige finns alternativet att betala via Klarna Konto, eller Klarna Faktura. Vid köp via Klarna, tillkommer inga extra fakturaavgifter. För både inrikes och utrikes kunder finns det möjlighet att betala via PayPal, såvida Ni tillhandahåller tjänsten. Att handla via PayPal är också kostnadsfritt. Priserna är angivna i SEK och inkluderar moms. Fraktkostnader är inte inkluderat i priset, utan läggs till som en extra avgift. Den angivna summan är endast reserverad på Ert konto fram till att vi bekräftat att Er beställning är tillgänglig.

Då vi respekterar Er integritet kommer Er information att automatiskt tas bort från vårt system så fort Ert köp är avslutat. Alla transaktioner är genomförda av DIBS som möjliggör säkra onlinetransaktioner.

Vi strävar efter att hantera Er personliga- samt Er betalningsinformation så säkert som möjligt, men i händelse av att en tredje part skulle få otillåten åtkomst till vår kunddata, kan vi inte hållas ansvariga för en eventuell förlust.

PRESENTKORT

Presentkort köpta online kan användas som betalmedel i vår butik i Stockholm eller för köp via Nathalie Schuterman Webshop. Vice versa gäller. Presentkort är giltiga i 1 år från inköpsdatum. Presentkort kan inte returneras eller bytas mot pengar. Vid retur av en vara betald med presentkort, sker återbetalningen via ett presentkort eller tillgodokvitto.

LEVERANSER

Vi strävar efter att överlämna Era beställda varor till aktuell speditör så fort som möjligt, vanligtvis inom tre dagar. Vi reserverar oss för långsammare hanteringsprocess under reaperioder.

Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. Vi kan leverera våra produkter över hela världen.

Inrikes Leveranser kostar 65 SEK och det tar vanligtvis mellan 1 - 3 arbetsdagar för ditt paket att fraktas. Vi kan dock ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Paket hämtas ut på Ert lokala postkontor, medtag legitimation vid upphämtning. Var god observera att paket som inte hämtats inom 14 dagar, kommer att returneras till Nathalie Schuterman Webshop. För ytterligare information om frakt via Posten, var vänlig besök www.posten.se

Utrikes fraktkostnad ligger på €20-€40 och det tar vanligtvis 4 - 5 arbetsdagar för paketet att fraktas. Vi kan dock ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Paket som skickas med DhL express, levereras hem till dig. Om du inte är hemma vid leveranstillfället, lämnas paketet ut från Ert lokala postkontor. Var god observera att paket som ej hämtats inom 14 dagar kommer att returneras till Nathalie Schuterman Webshop. För ytterligare information om frakt via DhL, var vänlig besök www.dhl.com/.
Observera att eventuella extra skatter och avgifter som läggs till på grund av destinationslandet är kundens eget ansvar.

När beställningen lämnat vårt lager, kommer Ni att erhålla en leveransbekräftelse via mail. Om Ni vill spåra Er försändelse, besök www.posten.se för inrikes frakt eller www.dhl.com/ för utrikes frakt. Har Ni ytterligare frågor, vänligen e-maila oss på webshop@nathalieschuterman.se så hjälper vi Er.

ALTERNATIVET HÄMTAS I BUTIK

Väljer Ni alternativet Hämtas i butik, under leveransalternativ när Ni lägger er order, kan Ni efter att Ni fått er leveransbekräftelse, komma in till butiken och hämta Er order. Avhämtning sker endast i vår butik på Birger Jarlsgatan 5. Det är viktigt att Ni vid avhämtning medtar giltig legitimation. Är det så att ni inte hämtat ut Er order tre dagar efter ni erhållit Ert kvitto, är det viktigt att Ni hör av er till Nathalie Schuterman Webshop. Er order kan annars makuleras.

RETURPOLICY

När du handlar i vår webshop har du alltid 14 dagars öppet köp.

Alla beställningar som gjorts via Nathalie Schuterman Webshop levereras med en säkerhetstagg. Taggen måste vara intakt och fastsatt på plagget som när det skickades. Kvittot måste alltid vara med vid en retur.

Skor samt smycken måste returneras i sin originalkartong som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan. Väskor måste returneras i tillhörande tygpåse, som skall vara intakt, då vi betraktar tygpåsen som en del av varan.

Observera att skor skall prövas på en matta för att förhindra slitage, om Ni vill returnera eller lämna tillbaka dem. Det är viktigt att sulorna på skorna är intakta. Baddräkter och bikiniunderdelar skall endast provas över underkläder.

Returfrakt är gratis. Returpaket måste skickas med Postens färdigtryckta returetikett som medföljer i paketet. Finns ingen returetikett i paketet, kontakta oss innan du skickar din retur, så får du en ny. Returer som inte skickas på detta vis kommer att returneras åter till kund.

Om du befinner dig utanför Sverige och ska returnera din beställning med DHL använder du den förtryckta retursedeln samt tullfakturan. Ring ditt lokala DHL-kontor för att boka upphämtning av ditt returpaket.

Du kan även välja att lämna tillbaka din vara i butiken på Birger Jarlsgatan 5.

När vi väl mottagit din retur kommer denna att behandlas så snart som möjligt, dock alltid inom 30 dagar.

Ni som kund är själv ansvarig för att returnera den varan Ni inte önskar behålla, och även se till så att Er önskade returvara följer Nathalie Schuterman Webshops villkor för returneringar.

TRYCKFEL

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, brister i information, eventuella felskrivningar samt eventuell felaktig information på vår hemsida och i produktbeskrivningar. Nathalie Schuterman Webshop tillåter sig att makulera en order där tryckfel eller till exempel prisförändring förekommit. Nathalie Schuterman Webshop meddelar Er omedelbart om ett eventuellt fel, men reserverar oss rätten att avbryta en order eller ett köp vid ett sådant fel.

FORCE MAJEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbara omständigheter som finnes utanför Nathalie Schuterman Webshops kontroll, vilka ej skäligen har kunnat förutses och därmed inte kunnat förhindras och detta påverkar ingångna avtal med Nathalie Schuterman Webshop, reserverar sig Nathalie Schuterman Webshop för att inte fullgöra nämnda avtal och eventuella förpliktigelser dessa medför.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM