Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Inredning / Artel

Artel

Pitcher large 1250 ml

4.895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

ARTĚL startades av amerikanska Karen Feldman, som 1994 flyttade ifrån New York till Prag för att förverkliga sin dröm om att äga sitt eget glasbruk. 1998 startades det som skulle komma att bli ARTĚL idag. Märket specialiserar sig på bohemisk glaskonst. Denna glaskaraff på 1250 ml funkar bra både till vardags och fest.

RELATERADE PRODUKTER

Kifu
Vas i camouflage

7.995

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Artel
Pitcher large 1250 ml

4.895 SEK

Saint Laurent
Opyum 85 YSL Heel

9.895 SEK

Stella McCartney
Fabric sneaker

3.295 SEK

BY FAR
Este ankelboots

3.497 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Gilda kashmirtröja

9.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM