Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

ASSOULINE

Prosper och Martine Assouline skapade detta varumärke för att vara det första lyxmärket inom kultur. De började arbeta med topp parfymörer för doftljus, med Chanel för ett quiltat skinnfodral, med Goyard för en book trunk, och så vidare. Allt att leverera till ett samtida bibliotek. Vår digitala värld går snabbare än någonsin och det finns inget fysiskt kvar av den, men böcker är den fasta delen av vårt förflutna och nu, samt att de är vackra. Assouline talar om böcker som en fråga om intellekt och känslor, om arv och innovation. Eftersom information inte bara handlar om idag, men det förflutna är en sensationell inspirationskälla.

Visa filtrering

Assouline
Miami Beach Coffee Table bok

1.295

SEK

Assouline
Amalfi Coast Coffee Table bok

1.295

SEK

Assouline
Capri dolce vita coffee table bok

1.295

SEK

Assouline
The Big Book of Chic

1.295

SEK

Assouline
Dior by Christian Dior

2.295

SEK

Assouline
Dinner with jackson pollock bok

795

SEK

Assouline
Manhattan´s babe bok

495

SEK

Assouline
A touch of style bok

1.195

SEK

Assouline
BALS BOK

2.895

SEK

Assouline
Dinner diaries bok

795

SEK

Assouline
Food & Life bok

795

SEK

Assouline
Flowers bok

1.295

SEK

Assouline
Jeanneret chandigarh - catalouge raisonné du mobilier bok

2.695

SEK

Assouline
Franca Chaos & Creation bok

3.495

SEK

Assouline
Conde Nast Traveler bok

495

SEK

Assouline
Carlos´s Places bok

450

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM