Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Assouline

A touch of style bok

1.195
SEK

A touch of style av Carlos Mota är en bok fylld med vackra bilder av design och interiör. Carlos Mota är en mästare på att välja möbler, textilier, tillbehör och konst vilket har lett många minnesvärda bilder i de bästa designmagasinen. Motas styling påverkar hur vi ser världens mest extraordinära interiörer, vilket ger livlighet till bilderna av några av de finaste hemmen.

Språk: Engelska.

Tillverkare Art.nr. 63862

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Taschen
Peter Lindbergh - On fashion Photography

1.295

SEK

Rizzoli
Postcard from Home: Creativity in a Time of Crisis

795

SEK

Assouline
Miami Beach Coffee Table bok

1.295

SEK

Assouline
Amalfi Coast Coffee Table bok

1.295

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Mungo & Maud
Stitch filt 160 x 125

2.595 SEK

Assouline
A touch of style bok

1.195 SEK

Fendi
Vändbar kappa

30.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM