Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LAST CHANCE: NOW 60% OFF ALL SALE ITEMS

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Assouline

Assouline

Bok Art House

795
SEK

Du måste göra ett val

En av världens ledande konstsamlare, Chara Schreyer, har byggt upp en spektakulär samling av sexhundra verk och hennes fyrtioåriga samarbete med inredningsdesignern Gary Hutton har resulterat i fem extraordinära hem. Denna bok tar med dig på en fantastisk visuell resa genom dessa vackra hus.

Mått: 25 x 33 x 3,5 cm

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Assouline
Bok Art House

795 SEK

victoria beckham
Highwaisted Pleat Front Trousers

12.295 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Cashmere Single Fold Beanie

1.795 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM