Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Assouline

Assouline

CHIC STAYS

750
SEK

Du måste göra ett val

Denna bok illustrerar några av världens mest spektakulära platser att bo på. Skriven av en A-list-crowd inklusive bland annat Kate Moss, Eddie Redmayne, Kate Winslet och Sebastian Faulks. Vackra fotografier av Condé Nasts bästa och mest framstående fotografer.

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Assouline - CHIC STAYS

750 SEK

Taschen - 36 Hours in USA & Canada

395 SEK

GANNI - Topp i Silke

2.299 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden