Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Assouline

Franca Chaos & Creation bok

3.495
SEK

Franca: Chaos and Creation är en bok som handlar om Franca Sozzani, chefredaktör Vouges Italia, och henns arbete för journalistiken kring mode. Denna bok är en enastående samling av modes största verk och talanger som alla deltar tillsammans för första gången. Franca: Chaos and Creation är en fantastisk hyllning till en visionär och hennes arbete under modestidens mest intensiva period.

Språk: Engelska.

Tillverkare Art.nr. 63849

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Taschen
Peter Lindbergh - On fashion Photography

1.295

SEK

Rizzoli
Postcard from Home: Creativity in a Time of Crisis

795

SEK

Assouline
Miami Beach Coffee Table bok

1.295

SEK

Assouline
Amalfi Coast Coffee Table bok

1.295

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Taschen
The Book Of Palms bok

1.295 SEK

ACNE STUDIOS
Mece black metal jeans

2.000 SEK

Assouline
Franca Chaos & Creation bok

3.495 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM