Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Assouline

Manhattan´s babe bok

495
SEK

En illustrerad utgåva av den franska författare och filmskaparen Frédéric Beigbeder's roman 2014, Oona & Salinger, Manhattan´s Babe som handlar om den nostalgiska och bittersöta kärlekshistorian om den verkliga romantiken mellan J.D. Salinger och Oona O'Neill i en fiktiv berättelse.

Språk: Engelska.

Tillverkare Art.nr. 63864

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Assouline
Capri dolce vita coffee table bok

1.295

SEK

Assouline
St. Moritz chic coffee table bok

1.295

SEK

Rizzoli
Postcard from Home: Creativity in a Time of Crisis

795

SEK

Taschen
Cabinet of Natural Curiosities Large

977

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Assouline
Manhattan´s babe bok

495 SEK

Dries Van Noten
Partan Ecru Byxor

3.217 SEK

PRE-LOVED
Gucci maxi klänning

9.895 SEK

Balenciaga
Triple S sneakers

8.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM