Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Assouline

Assouline

Private: Giancarlo Giammetti

1.995
SEK

Du måste göra ett val

Denna vackra bok med samlingar av djupgående intervjuer, samlingar från hans tidskrifter och ett urval av personliga bilder. "Det är inte många människor som vet om att jag har tagit bilder nästan hela livet," säger Giammetti. "Jag hade över 57,000 bilder. Efter en genomgång av dem alla inför denna boken påmindes jag om att jag tillsammans med Valentino har upplevt många fantastiska stunder och träffat så många nya intressanta människor."

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Assouline - Private: Giancarlo Giammetti

1.995 SEK

Objet De Curiosité - GREEN FLUORINE

26.995 SEK

Saint Laurent - Zipped card case

2.695 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden