Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

HEM / BUTIK / LIFESTYLE / The Book Edit / Balenciaga

Balenciaga

Mert & Marcus bok

720
SEK

Ta del av Mert och Marcus värld, två av de viktigaste modefotograferna idag som representerar ett kreativt partnerskap som har definierat och omdefinierat standarden för mode.

Mert Alas och Marcus Piggot träffades år 1994 och upptäckte snabbt att de hade mycket gemensamt, inte minst mode. Tre år senare flyttade duon, nu känd som Mert och Marcus, till ett loft i East London, där de konverterade det till en studio och hade sitt första samarbete i form av ett fotografiskt arbete publicerat i Dazed & Confused. Mert och Marcus har blivit några av de viktigaste modefotograferna som arbetar idag och de har arbetat med kända varumärken som Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Gucci, Yves Saint Laurent och Givenchy och offentliga figurer, inklusive Lady Gaga, Madonna, Jennifer Lopez, Björk och Rihanna. Deras fotografier omfattar ett brett spektrum av stilar och influenser, men är särskilt kända för deras användning av digitaliserad förstoring av bilder och en fascination för starka och självsäkra kvinnliga ämnen: “Powerful women, women with a meaning, a you-don’t-have-to-talk-or-move-too-much-to-tell-who-you-are kind of woman.”

Språk: Engelska
Antal sidor: 407
Mått: 26.2 x 35 cm

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Balenciaga
Mert & Marcus bok

720 SEK

NANUSHKA
Marie Byxa

1.518 SEK

Sophie Bille Brahe
Venus single

6.295 SEK

VALENTINO GARAVANI
Shoulder Bag V-ring

26.995 SEK

Balenciaga
Rubber Logo Sandal

2.995 SEK

VALENTINO GARAVANI
Rockrunner Camo Sneaker

7.895 SEK

Stella McCartney
Lizette byxa

6.495 SEK

Theory
Klassisk rak skjorta

3.695 SEK

JACQUEMUS
Le riviera väska

5.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM