Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Inredning / Bernardaud

Bernardaud

3-våningsfat

7.695
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Duka upp till middag med Aux Oiseaux från franska Bernardaud! Serien har hämtat inspiration från det klassiska japanska porslinet som med sitt tidlösa utseende har bidragit med flera attribut till marknaden. Aux Oiseaux kommer i pärlvit färg med guldiga detaljer och är dekorerad med flera målningar av fåglar, fjärilar och träd. Detta kakfat med 3 våningar matchas bra tillsammans med de andra delarna ur serien.

RELATERADE PRODUKTER

Bernardaud
Teapot

4.895

SEK

Bernardaud
Mugg

1.495

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Bernardaud
3-våningsfat

7.695 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Cashmere Single Fold Beanie

1.795 SEK

Marni
S/L Klänning

5.969 SEK

KHAITE
Elliot topp

5.937 SEK

Balenciaga
Sharp small chain väska

15.895 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Zoe Kashmirtröja

6.795 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Anny kashmir t-shirt

5.895 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Astro kashmirtröja - Skytten

12.895 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Astro kashmirtröja - Fiskarna

12.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM