Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

B O Y Y

Internationella varumärket B O Y Y är under ledning av Jesse Dorsey från Montreal och Wannasiri Kongman från Bangkok. Varumärket lanserades 2006 i New York där det fick omedelbar uppmärksamhet från bla. New York Times och V magazine med Colette Paris som en av deras första inköpare. 

B O Y Ys varumärkesresa har tagit de båda kreativa cheferna runt hela världen för att bygga deras vision. Nu med flaggskeppsbutiker i både Köpenhamn och Bangkok samt flertalet exklusiva multi brand-butiker runt om i världen.

Visa filtrering

Inga produkter hittades

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM