Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

BY FAR

BY FAR grundades i Australien av tre tjejer som ville skapa accessoarer inspirerade av 80-, 90- och tidiga 2000-talet. Varumärket är specialiserade på väskor och skor som är tillverkade för hand i Bulgarien av premium material från Italien. 

BY FAR är roligt och färgglatt och har setts bäras av allt från modeller som Kendall Jenner och Elsa Hosk till Beyoncé, för att nämna några.

Visa filtrering

BY FAR
Edie stövlar

2.478

SEK

BY FAR
Edie stövlar

2.478

SEK

BY FAR
Jack sandaler

1.478

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM