Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

CECILIE BAHNSEN

Danska Cecilie Bahnsen, skaparen av det  lyxigiga Ready-to-wear märket 'Cecilie Bahnsen',  studerade vid Royal College of Art i London, för att därefter arbeta i flera couture hus i Paris.  Hon valde sedan att bege sig tillbaka till Danmark där hon nu styr över sitt egna märke med samma namn, Cecilie Bahnsen.  En korsning mellan couture och ett märke med tidlös och avslappnad design. En kombination av fransk mode och Skandinavisk design.

Visa filtrering

CECILIE BAHNSEN
Ena omlottblus

2.598

SEK

CECILIE BAHNSEN
Rita blus

3.318

SEK

CECILIE BAHNSEN
Ena omlottblus

2.598

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM