Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Celine

CELINE

Celine Vipiana var inte ens trettio år gammal när hon döpte sitt varumärkte i sitt eget namn. År 1945 startade bolaget med en made-to-measure skoservice för barn. Idag är idéen om "Parisian chic" med världsvanhet, skicklighet och material av högsta kvalitet grundpelare för modehuset och har förstärkts ytterligare av Celines artistic director Hedi Slimane via ateljen på 16 rue Vivienne.

Visa filtrering

Céline
celine beby audrey

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Baby audrey solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Celine
Cat Eye solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon Catherine

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon New Audrey

KÖPFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM