Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / MULTIBRAND STORE / DESIGNERS A - Z LIST > / CELINE

CELINE

Celine Vipiana var inte ens trettio år gammal när hon döpte sitt varumärkte i sitt eget namn. År 1945 startade bolaget med en made-to-measure skoservice för barn. Idag är idéen om "Parisian chic" med världsvanhet, skicklighet och material av högsta kvalitet grundpelare för modehuset och har förstärkts ytterligare av Celines artistic director Hedi Slimane via ateljen på 16 rue Vivienne.

Visa filtrering

Céline
celine beby audrey

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Baby audrey solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Celine
Cat Eye solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Cat Eye solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon Catherine

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Catherine solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

Céline
Solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OBS! Avvikande öppettider under Midsommar: 24 - 27 juni - Stängt

Butiken är öppet som vanligt från och med 28 juni

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM