Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / CHRISTIAN DIOR

CHRISTIAN DIOR

Christian Dior är ett av modevärldens allra mest välrenommerade namn. Dior inledde sin artistiska karriär som konstnär och öppnade ett konstgalleri tillsammans med en vän där de bland annat sålde konst målad av Pablo Picasso. Han blev dock aldrig långvarig som just konstnär, utan skulle, efter sin stint som co-designer till Pierre Balmain i kotyrhuset Lucian Long under andra världskriget, istället starta eget. Modehuset Christian Dior startades 1946, men har sin officiella öppning 1947, då Dior visar sin första kollektion. Modepressen kom att prata om Diors designer som revolutionerande - The New Look, kallades det. Dior har kommit att bli ett namn synonymt i modevärlden med banbrytande designer och vågade, djärva idéer. 2016 tog tidigare Valentino co-designer Maria Grazia Chiuri över efter uttågande Raf Simmons. Till huset hoppas Grazia Chiuri att skapa kläder som reflekterar den moderna kvinnan, och hennes historia. 

För att handla kläder, skor och accessoarer från Dior kontakta oss på: customercare@nathalieschuterman.com

(Tillgängligt i butik)

Visa filtrering

DIOR
Stellaire 1 XS solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

DIOR
Stellaire 1 XS solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

DIOR
Diorstellaire1 square solglasögon

KÖPFÖRFRÅGAN

DIOR
DiorAddict3

KÖPFÖRFRÅGAN

DIOR
LadyDiorStuds2

KÖPFÖRFRÅGAN

DIOR
LadyDiorStuds2

KÖPFÖRFRÅGAN

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM