Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

MID-WEEK TREAT: FREE WORLDWIDE SHIPPING!

 

CHRISTIAN DIOR

Christian Dior är ett av modevärldens allra mest välrenommerade namn. Dior inledde sin artistiska karriär som konstnär och öppnade ett konstgalleri där de bland annat sålde konst målad av Pablo Picasso. Han blev dock aldrig långvarig som just konstnär, utan startade eget efter sin stint som co-designer till Pierre Balmain i kotyrhuset Lucian Long under andra världskriget. Modehuset Christian Dior grundades år 1946, men hade sin officiella öppning år 1947 då Dior visar sin första kollektion. Modepressen kom att tala om Diors designer som revolutionerande - The New Look, kallades det. Dior har kommit att bli ett namn i modevärlden synonymt med banbrytande designs och vågade, djärva idéer.

Dior finns tillgängligt i butik.

För att handla kläder, skor och accessoarer från Christian Dior via webben, kontakta oss på: customercare@nathalieschuterman.com eller via Instagram.

Vi skickar gärna en look book över säsongens mode från Dior.

Dior finns tillgängligt i butik.

För att handla kläder, skor och accessoarer från
Christian Dior via webben, kontakta oss på:
customercare@nathalieschuterman.com
eller via Instagram.

Vi skickar gärna en look book över säsongens mode från Dior.

Visa filtrering

Inga produkter hittades

Dior finns tillgängligt i butik.

För att handla kläder, skor och accessoarer från
Christian Dior via webben, kontakta oss på: customercare@nathalieschuterman.com eller via Instagram.

Vi skickar gärna en look book över säsongens mode från Dior.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM