Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / CHRISTIAN DIOR

CHRISTIAN DIOR

Christian Dior är ett av modevärldens allra mest välrenommerade namn. Dior inledde sin artistiska karriär som konstnär, och öppnade ett konstgalleri tillsammans med en vän där de bland annat sålde konst målad av Pablo Picasso. Han blev dock aldrig långvarig som just konstnär, utan skulle, efter sin stint som co-designer till Pierre Balmain i kotyrhuset Lucian Long under andra världskriget, istället starta eget. Modehuset Christian Dior startades 1946, men har sin officiella öppning 1947, då Dior visar sin första kollektion. Modepressen kom att prata om Diors designer som revolutionerande - The New Look, hette det. Dior har kommit att bli ett namn synonymt i modevärlden med banbrytande designer och vågade, djärva idéer. 2016 tog tidigare Valentino co-designer Maria Grazia Chiuri över efter uttågande Raf Simmons. Till huset hoppas Grazia Chiuri att skapa kläder som reflekterar den moderna kvinnan, och hennes historia. 

(Tillgängligt i butik)

Visa filtrering

Inga produkter hittades

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED