Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER THE WORLD OF NATHALIE SCHUTERMAN

Cire

Nazareth ljus 270 g

895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande droppad och gjord för hand. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar, revolutionärer och Château de Versailles - där det en gång gav ljus till domstolarna i Louis XIV och Marie Antoinette.

Doft: Nazareth luktar bitter apelsin, ceylan kanel, grapefrukt, mandarin, kardemumma, kinesisk osmanthus, kanel, kryddnejlika, apelsin, bensoinharts, bourbon vanilj, citrus, mysk och myrra. En perfekt gåva! Levereras i en presentask Brinntid: Cirka 55-60 timmar Tillverkad i Frankrike

RELATERADE PRODUKTER

Cire
Odeurs d`hiver gåvoset

1.795

SEK

Cire
Gabriel ljus 270 g

995

SEK

Cire
Cyrnos ljus 270 g

895

SEK

Cire
Gift set odeurs d´egypte

1.595

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Assouline
CONDE NASTTRAVELER

495 SEK

Alain Saint-Joanis
SALAD SET BAMBOU

2.995 SEK

Assouline
BALS BOK

2.895 SEK

Cire
Nazareth ljus 270 g

895 SEK

ACNE STUDIOS
Square toe boots

4.695 SEK

GANNI
Kashmir Stickad Tröja

4.295 SEK

ACNE STUDIOS
Delisa poly georgette klänning

3.287 SEK

KHAITE
Sylvia pencil kjol

7.207 SEK

CECILIE BAHNSEN
Ragnhild klänning

6.927 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM