Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

Cire

Josephine ljus 270g

895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande droppad och gjord för hand. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar, revolutionärer och Château de Versailles - där det en gång gav ljus till domstolarna i Louis XIV och Marie Antoinette.

Doft: Josephine doftar bergamott, jasmine, sandelträ och vit mysk. En perfekt gåva som passar i de flesta hem! Kommer i en presentbox Brinntid: Cirka 55-60 timmar Tillverkad i Frankrike

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Cire
Josephine ljus 270g

895 SEK

Sophie Bille Brahe
Botticelli grand

21.295 SEK

AMI
Low top trainers

1.958 SEK

AMI
Lucky 9 running

2.118 SEK

VITA KIN
BLOUSE CASABLANCA

10.595 SEK

VITA KIN
BLOUSE PARAJANOV

11.295 SEK

ATP
Rosa i svart Vacchetta-skinn

1.800 SEK

ATP
Rosa i vitt Vacchetta-skinn

1.800 SEK

OFF-WHITE
Slim fit logo t-shirt

2.495 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM