Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Cire

Josephine ljus 270g

895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande handgjord enligt gamla historiska savoir-faire metoder. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar, historiska platser.

Joséphine är en doft som är tillägnad kejsar Napoleons hustru, Kejsarinnan Joséphine. Hon var känd för hennes passion för trädgårdsodling av exotiska blommor i Château de Malmaison, vilket har inspirerat denna förnämliga doft. Detta doftljus skall framkalla aromen av en exotisk blomsterträdgård, med en behaglig blommig doft av turkisk ros, egyptisk jasmin och kinesisk kamelia och jordiga toner av indonesiskt sandelträ och vit mysk.

DOFT
Blomsterträdgård
Toppnot: Bergamot, Kaffir Lime (citrus växt) och Kryddor
Mellannot: Kamelia, Jasmin och Ros
Basnot: Sandelträ, Iris och Vit Mysk

DETALJER
Tillverkad i Frankrike
Mörk-grönt handblåst glasbehållare, tillverkat i Toscana, Italien
Vegetabiliskt bivax och äkta parfymoljor
Brinntid: ca 55-60 timmar
Höjd: 10,5 cm
Diameter: 9 cm
Vikt: 270 g

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM