Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

Cire

Madeleine ljus 270 g

895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande droppad och gjord för hand. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar, revolutionärer och Château de Versailles - där det en gång gav ljus till domstolarna i Louis XIV och Marie Antoinette.

Doft: Kryddnejlika, lavendel, jasmin, iris, ros, vetiver. Doftljusets bas bygger på läder, mos, patchouli, tobak. Kommer i en presentbox Brinntid: Cirka 55-60 timmar Tillverkad i Frankrike

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Kifu
Bricka stor

7.895 SEK

Cire
Madeleine ljus 270 g

895 SEK

Mungo & Maud
Beetle Coat 45 cm

2.295 SEK

Rizzoli
Veruschka: From Vera to Veruschka

695 SEK

LE SPECS
Solglasögon Airy Canary

1.295 SEK

Jeanerica
Super high straight jeans

1.895 SEK

AERIN
Mayotte Bamboo Ram 13 x 18 cm

1.995 SEK

FALKE
FAMILY TIGHTS

289 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM