Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Cire

Cyrnos Room Spray

1.895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande handgjord enligt gamla historiska savoir-faire metoder. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar och historiska platser.

Cyrnos rumsspray framkallar den drömlika doften av en trädgård på Franska Rivieran, fylld av blomstrande citronträ och fikon. Den mjuka blomsterdoften blandas med fikon, tall, lavendel och cederträ.

DOFT
Medelhavsdofter
Toppnot: Citron, Myrtel och Timjan
Mellannot: Fikon, Tall, Lavendel och Cederträ
Basnot: Kashmir, Trä, Mysk och Patchouli.

DETALJER
Tillverkad i Frankrike
Mörk-grönt handblåst glasbehållare, tillverkat i Toscana, Italien
375 ml

Tillverkare Cire

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Cire
Imperial Duet

895

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OBS! Avvikande öppettider under Midsommar: 24 - 27 juni - Stängt

Butiken är öppet som vanligt från och med 28 juni

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM