Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FÖRLÄNGD RETURRÄTT INFÖR JUL - RETUR TILL OCH MED 8 JANUARI 2023

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / LIVSSTIL / Inredning / CIRE TRUDON

CIRE TRUDON

ERNESTO CHRISTMAS LJUS 270G

995
SEK

Till jul pryds Trudon med magiska reflektioner och lysande facetter genom en samling doftljus. Resultatet av noggrant manuellt arbete där varje glas är lackerat i färg på insidan, sedan täckt med silverblad. Placerade en efter en avslöjar löven fina sprickor: ljuset från lågan filtrerar mystik genom mellanrummen. Glaset verkar animerat inifrån. Ett hotell i Havanna, under revolutionens fasta sol: de virila, hantverksmässiga dofterna av läder och tobak blandas med träverkets vaxartade tystnad. I skuggorna lyser de gulbruna leenden, röken av cigarrer och pipor med gevär.

DOFT
Läder och Tobak
Toppnot: Tall
Mellannot: Ceder
Basnot: Cistus

DETALJER
Tillverkad i Frankrike
Vegetabiliskt bivax och äkta parfymoljor
Brinntid: ca 55-60 timmar
Höjd: 10,5 cm
Diameter: 9 cm
Vikt: 270 g

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

CIRE TRUDON
POSITANO LJUS 270 G

895

SEK

CIRE TRUDON
GLORIA CHRISTMAS LJUS 270G

995

SEK

Cire
The Alabasters Ernesto ljus

1.895

SEK

Cire
The Alabasters Hemera ljus

1.895

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM