Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

20% OFF SITEWIDE (PRE-LOVED EXCLUDED)

Cire

Spray Eresto

1.276
SEK

Ordinarie pris:

1.595 SEK

|
Du sparar
319 SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

En vacker doftspray från Cire Trudon. Flaskan är i handblåst glas och har den retroinspirerade känsla med en puff till. Finns i två fantastiska dofter. Ernesto doftar av bergamott, grapefrukt, patchouli, nejlika och inslag av tobak och läder. Abd el Kader doftar av ingefärga, citrus, mynta, äpple, kryddnejlika, jasmine och vanilj. Flaskan ligger i en vacker låda som gör sig lika bra i hemmet som en inredningsdetalj. En fin gåva att ge bort.

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM