Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

20% OFF SITEWIDE (PRE-LOVED EXCLUDED)

HEM / Cire

Cire

The Alabasters Ernesto ljus

1.516
SEK

Ordinarie pris:

1.895 SEK

|
Du sparar
379 SEK

Denna produkt är tillfälligt slut och kan ej beställas.

Cire Trudon grundades år 1643 och är den äldsta ljusstillverkaren i världen och varje ljus är fortfarande handgjord enligt gamla historiska savoir-faire metoder. Varumärket bär på en rik historia och lyckas skapa förtrollande dofter inspirerade av bibliska passager, kungar och historiska platser.

Ernesto ljuset är tillägnad den berömda revolutionären Che Guevara med en varm krydda som drar sin inspiration från 50-talets Havanna. Detta ljus framkallar toner av läder och tobak, med aromer av bergamott och kryddnejlika.

Detta ljus kommer i en exklusiv vit alabaster ljushållare med ett tillhörande lock. Ljuset tillhör Alabaster-serien som är designade för att även vara en liten object d'art för ditt hem.

DOFT
Läder och tobak
Toppnot: Bergamott, Grapefrukt och Rom
Mellannot: Kryddnejlika, Labdanum, Ekved och Patchouli
Basnot: Bärnsten, Läder, Mossa och Tobak

DETALJER
Tillverkad i Frankrike
Vit alabaster ljushållare
Vegetabiliskt bivax och äkta parfymoljor
Brinntid: ca 55-60 timmar
Höjd: 10,5 cm
Diameter: 8,3 cm
Vikt: 270 g

Inga produkter hittades

RELATERADE PRODUKTER

Cire
The Alabasters Hemera ljus

1.516

SEK

Cire
The Alabasters Abd El Kader ljus

1.516

SEK

Cire
Cyrnos Room Spray

1.516

SEK

Cire
Spray Eresto

1.276

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM