Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

HEM / DESIGNERS / CIRE TRUDON

CIRE TRUDON

Grundat 1643,  gör företaget Trudon till en av de äldsta vaxproducerande fabrikerna i världen. Trudon var leverantör till Louis WIV kungliga hov samt till de flesta stora kyrkorna i Frankrike.Trudon anses blivit den största vaxproducerande fabriken i Frankrike under 17-1800-talet. Trudons fick beröm av kungafamiljen för sin tillverkning av vax som konst.

Visa filtrering

Cire - Gift set odeurs d´egypte

1.595

SEK

Cire - ERNESTO CANDLE 270G

650

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden