Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

CIRE TRUDON

Franska Cire Trudon bär titeln som världens äldsta ljustillverkare som fortfarande aktivt tillämpar sin expertis inom tillverkning av handgjorda parfymerade ljus . Startskottet för detta legendariska företag var då grundaren, Claude Trudon, som öppnade sin första butik på Rue Saint-Honoré år 1643.  År 1703 fick Claude Trudon titeln hovleverantör av Louis XIV och är fortfarande den enda ljustillverkaren i världen som bär denna titel.  Under flera franska regenter har Trudon spelat rollen som hovleverantör av exklusiva stearinljus, bl.a.. för Louis XVI, Marie Antoinette och Napoleon Bonaparte. Idag är företaget specialiserade på savoir-faire doftljus med välkända "näsor" som komponerar deras dofter. 

Varje doft drar sin inspiration från historien eller berömda personer, från parfymerade aromen från Solkungens berömda spegelsal i Versailles eller Madame de Pompadour och hennes boudoir. Varje ljus är tillverkad av äkta bivax för hand och kommer i handblåsta Venetianska glas. 

Visa filtrering

CIRE TRUDON
POSITANO LJUS 270 G

895

SEK

CIRE TRUDON
GLORIA CHRISTMAS LJUS 270G

995

SEK

CIRE TRUDON
ERNESTO CHRISTMAS LJUS 270G

995

SEK

Cire
The Alabasters Ernesto ljus

1.895

SEK

Cire
The Alabasters Hemera ljus

1.895

SEK

Cire
The Alabasters Abd El Kader ljus

1.895

SEK

Cire
Cyrnos Room Spray

1.895

SEK

Cire
Spray Eresto

1.595

SEK

Cire
Gabriel ljus 270 g

995

SEK

Cire
Cyrnos ljus 270 g

895

SEK

Cire
Madeleine ljus 270 g

895

SEK

Cire
La Marquise ljus 270 G

895

SEK

Cire
Josephine ljus 270g

895

SEK

Cire
Ernesto ljus 270 g

895

SEK

Cire
Abd El Kader ljus 270 g

895

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM