Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FÖRLÄNGD RETURRÄTT INFÖR JUL - RETUR TILL OCH MED 8 JANUARI 2023

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Dion Lee

Dion Lee, grundat 2009 i Sydney, Australien, är känt för sin experimentella konstruktion synkat med traditionellt skrädderi. Den omdiskuterade debuten på Australian Fashion Week gav varumärket en skjuts rakt in i modevärlden och därefter presenterade han sina kollektioner i London och sen vidare till New York. 

Hemma i Australien har Dion Lee hela åtta flaggskeppsbutiker men säljs också globalt i över 40 länder av världens mest exklusiva återförsäljare. Låt dig inspireras av skulpturala utsmyckningar, arkitektoniska silhuetter och en medvetan om flöde i luft och ljus. Upptäck allt från 90-talsinspirerade minikjolar, detaljerade korsetttoppar, showcase-klänningar, co-ord-set till eleganta aftonklänningar i vårt urval av Dion Lee.

Visa filtrering

DION LEE
GARTER BIB SHIRT WHITE

5.995

SEK

DION LEE
MERINO DOUBLE LOCK SLIT SKIVVY GREY

7.495

SEK

DION LEE
GARTER COTTON TEE BLACK

3.795

SEK

DION LEE
DOUBLE ARCH BUSTIER TOP OXBLOOD

5.995

SEK

DION LEE
DOUBLE ARCH BUSTIER TOP BLACK

5.995

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM