Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Dion Lee

Dion Lee, grundat 2009 i Sydney, Australien, är känt för sin experimentella konstruktion synkat med traditionellt skrädderi. Den omdiskuterade debuten på Australian Fashion Week gav varumärket en skjuts rakt in i modevärlden och därefter presenterade han sina kollektioner i London och sen vidare till New York. 

Hemma i Australien har Dion Lee hela åtta flaggskeppsbutiker men säljs också globalt i över 40 länder av världens mest exklusiva återförsäljare. Låt dig inspireras av skulpturala utsmyckningar, arkitektoniska silhuetter och en medvetan om flöde i luft och ljus. Upptäck allt från 90-talsinspirerade minikjolar, detaljerade korsetttoppar, showcase-klänningar, co-ord-set till eleganta aftonklänningar i vårt urval av Dion Lee.

Visa filtrering

DION LEE
ARCH BUSTIER JACKET BLACK

11.495

SEK

DION LEE
METALLIC DRAPE MINI DRESS SILVER

13.995

SEK

DION LEE
Metallic Drape Strap Tank SILVER

8.995

SEK

DION LEE
Zip Away Puffer BLACK REFLECTIVE

12.498

SEK

DION LEE
REVERSIBLE CROPPED SHEARLING COAT

29.995

SEK

DION LEE
INTERLOCK WOOL TROUSERS GREEN

10.995

SEK

DION LEE
INTERLOCK BLAZER SKIRT BLACK

8.995

SEK

DION LEE
INTERLOCK CROPPED BLAZER BLACK

14.995

SEK

DION LEE
REVERSIBLE CROPPED SHEARLING COAT

29.995

SEK

DION LEE
GARTER BIB SHIRT WHITE

2.998

SEK

DION LEE
DOUBLE ARCH BUSTIER TOP OXBLOOD

2.998

SEK

DION LEE
DOUBLE ARCH BUSTIER TOP BLACK

2.998

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM