Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

NOW 10% EXTRA OFF SALE ITEMS USING CODE EXTRA10

HEM / DESIGNERS / DOLCE & GABBANA

DOLCE & GABBANA

1985 föddes en av branchens absolut största märken. Dolce & Gabbana har sedan grundarna Domenico Dolce och Steffano Gabbana träffades 1980 i Milano, samlat på sig ett näst intill kultfölje och har med sina signaturplagg i leopard och spets fått trogna kunder som t.ex Madonna. I dagsläget säljer det italienska märket dam- och herrplagg, barnkläder, kosmetik, underkläder samt solglasögon.

Visa filtrering

Dolce & Gabbana - Strassprydda örhänge

2.898

SEK

Dolce & Gabbana - Necklace

6.948

SEK

Dolce & Gabbana - Earrings

4.448

SEK

Dolce & Gabbana - Byxor

5.148

SEK

Dolce & Gabbana - DRESS

8.848

SEK

Dolce & Gabbana - Dress

14.248

SEK

Dolce & Gabbana - Ruched dress

14.998

SEK

Dolce & Gabbana - Klänning

6.248

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM