Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / DRIES VAN NOTEN

DRIES VAN NOTEN

En av modevärldens absoluta favoriter. Belgiska Dries Van Noten är en designer som inte behöver rampljuset för att lysa starkt. Det eponyma märket föddes 1986 och har sedan dess försett branchen med originell design, som går både i minimalism och mönster. Ett sant statement-plagg kommer från Dries.

För att handla produkter från Dries van Noten kontakta oss på: customercare@nathalieschuterman.com.

(Tillgängligt i butik)

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM