Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / ELLERY

ELLERY

Ellery är ett Australiensiskt varumärke, baserat i Paris och tillverkat i Italien. Varumärket står för tidlösa plagg, förnyade klassiker och intressanta detaljer. Ellery är kända för sina siluetter, voluminösa former and innovativa material. Varumärket har som mål att uppmana kvinnor att uttrycka sin personliga stil genom deras plagg och att designa plagg för kvinnan som vill utmärka sig.

Visa filtrering

Ellery
Never on sunday byxa

2.369

SEK

Ellery
Floge Örhängen

1.498

SEK

Ellery
Tuscon Örhängen

2.298

SEK

Ellery
Armstrong Örhängen

3.295

SEK

Ellery
Gordy örhängen

1.648

SEK

Ellery
Clio Örhängen

1.498

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM