Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / ENGELBERT

ENGELBERT

Svenska Engelbert har sedan 1920, då företaget startades av Heribert Engelbert, försett Stockholm med de finaste smyckena. Heribert Engelbert startade företaget och som sedan gått i arf fram till idag. Engelbert står för handtillverkade, egendesignade smycken med stilren och exklusiv touch.

Visa filtrering

Engelbert
64 mm creoler

63.700

SEK

Engelbert
Armband knut

18.800

SEK

Engelbert
Slim knot ring

9.800

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM