Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / EYTYS

EYTYS

Eytys har formgivits utifrån tre generationers sneakers. Från 80-talets skapande, 90-talets streetkultur till dagens kontemporära utveckling. Modellen är unisex och karaktäriseras av tjock sula med en innersula i kork. Eytys har även samarbete med kända designers och utvecklar hela tiden sina sneakers för att anpassa sig till rådande mode.

Visa filtrering

Eytys
Vega tartan ash keps

600

SEK

Eytys
Benz Raw Jeans

1.900

SEK

Eytys
Angel canvas olive sneakers

2.400

SEK

Eytys
Raven suede dune boots

2.800

SEK

Eytys
Doja s-o nubuck steel grey sneaker

1.800

SEK

Eytys
Benz tartan ash jeans

2.500

SEK

Eytys
Angel Leather Chocolate

1.120

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM