Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Vanliga frågor och svar

FAQ

Hur kontaktar jag er?
För att kontakta vår kundtjänst, kan ni kontakta oss per mejl på customercare@nathalieschuterman.com. För frågor riktade mot vår butik eller hur man handlar Dior kan ni kontakta butik@nathalieschuterman.com

Är priserna alltid samma online som i butiken?
Priserna är samma online, som i butiken - med vissa undantag som gäller reaprodukter, erbjudanden eller kampanjer. Alla priser på Nathalie Schuterman Webshop är angivna i SEK och inkluderar moms, om Ni vid utcheckning inte angivit ett land utanför EU och därmed inte skyldiga att betala svensk moms. I detta fall dras momsen automatiskt av vid köpet. Fraktkostnader är inte inkluderad i priset, utan läggs till som en extra avgift. Samtliga priser kan komma att förändras.

Hur hittar jag min storlek?
Storlekar på Nathalie Schuterman Webshop varierar mellan de olika märkena. Vi har både italienska och franska storlekar, därmed används också dessa länders olika storlekssystem. För att underlätta att hitta rätt storlek, kan Ni ta hjälp av vårt storleksdiagram  här. som finns även i bottenmenyn under "Storleksguide". Ifall Ni fortfarande är osäker, kan du kontakta vår kundservice på customercare@nathalieschuterman.com

Vilka betalsätt finns det?
Vi accepterar Visa, American Express och Mastercard i vår webshop. För kunder i Sverige finns alternativet att betala via Klarna Konto, eller Klarna Faktura. Vid köp via Klarna, tillkommer inga extra fakturaavgifter. Priserna är angivna i SEK och inkluderar moms. Fraktkostnader är inte inkluderat i priset, utan läggs till som en extra avgift. Den angivna summan är endast reserverad på Ert konto fram till att vi bekräftat att Er beställning är tillgänglig. Då vi respekterar Er integritet kommer Er betalinformation att automatiskt tas bort från vårt system så fort Ert köp är avslutat. Alla transaktioner hanteras av DIBS som säkerställer säkra onlinetransaktioner. Vi strävar efter att hantera Er personliga- samt Er betalningsinformation så säkert som möjligt, men i händelse av att en tredje part skulle få otillåten åtkomst till vår kunddata, kan vi inte hållas ansvariga för en eventuell förlust.

Hur vet jag om ni har min storlek?
På produktsidan kan man man se ifall Er önskade storlek finns i vårt lager. Var god observera att eftersom lagret delas med butiken, kan det hända att vår webshop inte alltid hinner uppdateras med rätt produkttillgänglighet. Detta är särskilt vanligt under rean eftersom omsättningen av varor då är betydligt högre än vanligt. Notera även att då lagret delas med butiken kommer delar av vårt lager finnas ute i butiken för kunder att prova, och under reaperioder händer detta mer frekvent, då omsättningen ökar. Ni har fortfarande alltid 14 dagars öppet köp, om Ni inte skulle vara till freds med er valda produkt

Varför blir jag nekad att betala med faktura?
Vänligen kontakta oss customercare@nathalieschuterman.com. 

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?
Vid beställning på Nathalie Schuterman Webshop skickar vi en bekräftelse till Er e-mailadress. Observera att det är mycket viktigt att Ni uppger en giltig e-mailadress för att Ni ska få Er orderbekräftelse. Ifall Ni saknar en orderbekräftelse, kontakta vår kundtjänst på customercare@nathalieschuterman.com.

Kan jag ångra min order efter att jag bekräftat köpet?
För att avbryta en order, kontakta vår kundservice på customercare@nathalieschuterman.com. Vi kan avbryta i mån av tid då alla ordrar hanteras i tur och ordning. Ifall vi inte hinner avbryta ordern, kan man göra en retur. Ni har fortfarande alltid 14 dagars öppet köp, om Ni inte skulle vara till freds med er valda produkt.

LEVERANS

När får jag mina varor levererade?
Vi strävar efter att hantera Era beställda varor till aktuell speditör så fort som möjligt, vanligtvis inom en till två arbetsdagar . För utrikes tar det tar vanligtvis 3 - 5 arbetsdagar för paketet att fraktas.. Vi reserverar oss för en längre hanteringsprocess under reaperioder. När beställningen lämnat vårt lager, kommer Ni att erhålla en leveransbekräftelse via mail. Det tar vanligtvis mellan 1 - 3 arbetsdagar för ditt paket att fraktas inrikes. . Vi kan dock ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under transporten. Om Ni vill spåra Er försändelse, besök www.postnord.se för inrikes frakt eller www.dhl.com/ för utrikes frakt. Paket som skickas med DHL express, levereras hem till dig. Om du inte är hemma vid leveranstillfället, lämnas paketet ut från Ert lokala postkontor. Har Ni ytterligare frågor, vänligen e-maila oss på customercare@nathalieschuterman.com så hjälper vi Er.

Vad händer och jag inte hämtar mitt paket?
Paket som inte hämtats inom 14 dagar, kommer att returneras till Nathalie Schuterman Webshop. 

Levererar ni utanför Sverige och Eu?
Ja, vi levererar globalt.

Vad kostar inrikes leverans?
Inrikes leveranser kostar 65 SEK. Vid beställningar på över 10000 SEK erbjuder vi gratis frakt.

Vad kostar utrikes frakt?
Utrikes fraktkostnad ligger på €20-€40. Observera att eventuella extra skatter och avgifter som läggs till på grund av destinationslandet är kundens eget ansvar.

Kan man hämta varan från butiken?
Väljer Ni alternativet "Hämta i butik" under leveransalternativ när Ni lägger er order, kan Ni efter att Ni har fått er leveransbekräftelse, komma in till butiken och hämta Er order. Avhämtning sker endast i vår butik på Birger Jarlsgatan 2. Det är viktigt att Ni vid avhämtning medtar giltig legitimation. Observera att ordern måste hämtas ut inom 1 månad från att ni har mottagit er leveransbekräftelse.

Kan man man välja PO-skåp (uthämtningsbox) som leveransval?
Ja, det kan man.

RETUR

Hur gör jag en retur?
När du handlar i vår webshop har du alltid 14 dagars öppet köp. 

Alla beställningar som gjorts via Nathalie Schuterman Webshop levereras med en säkerhetstagg. Taggen måste vara intakt och fastsatt på plagget som när det skickades. Kvittot måste alltid vara med vid en retur.

Skor samt smycken måste returneras i sin originalkartong som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan. Väskor måste returneras i tillhörande tygpåse, som skall vara intakt, då vi betraktar tygpåsen som en del av varan. Observera att skor skall prövas på en matta för att förhindra slitage, om Ni vill returnera eller lämna tillbaka dem. Det är viktigt att sulorna på skorna är intakta.  Baddräkter och bikiniunderdelar skall endast provas över underkläder.

Då ordervärdet överstiger 10.000 SEK är retur alltid gratis.  Då ordervärdet är under 10.000 SEK medför en fraktkostnad om 59 SEK inrikes. Returer under 10.000 SEK inom EU medför en fraktkostnad för retur om 20-40€. 

Returpaket måste skickas med Postnords färdigtryckta returetikett som medföljer i paketet. Finns ingen returetikett i paketet, kontakta oss innan du skickar din retur, så får du en ny. Returer som inte skickas på detta vis kan komma att returneras åter till kund.

Beställde du hem ditt paket med hemleverans av Budbee kan du även skicka tillbaka paketet på samma sätt. Du kan själv boka in en retur via spårningslänken du fått på sms och välja vilken dag du vill att ditt paket ska hämtas upp. Det du behöver göra är tejpa igen paketet och förpacka det noggrant. Du behöver inte fästa någon returetikett på paketet, det gör Budbee när de hämtar upp ditt paket.

Om du befinner dig utanför Sverige och ska returnera din beställning med DHL använder du den förtryckta retursedeln samt tullfakturan. Ring ditt lokala DHL-kontor för att boka upphämtning av ditt returpaket.

Du kan även välja att lämna tillbaka din vara i butiken på Birger Jarlsgatan 2.

När vi väl mottagit din retur kommer denna att behandlas så snart som möjligt, dock alltid inom 30 dagar.

Ni som kund är själv ansvarig för att returnera den varan Ni inte önskar behålla, och även se till så att Er önskade returvara följer Nathalie Schuterman Webshops villkor för retur.

När lång hanteringstid vid retur?
Vi behandlar din retur fort som möjligt när vi mottagit dem. När vi väl mottagit din retur kommer denna att behandlas så snart som möjligt, dock alltid inom 30 dagar.

Hur reklamerar jag en vara?

Kontakta oss genom att maila till customercare@nathalieschuterman.com och inkludera följande i Ert mail: ordernummer, en kort beskrivning om hur skadan eller defekten har uppstått/uppmärksammats. VI ber Er bifoga bilder på produkten i mailet. När vi har börjat hantera ditt ärende kommer Ni att motta en bekräftelse från oss.

BUTIKEN

Vad är Nathalie Schuterman?
Nathalie Schuterman är en multibrand koncept butik beläget i hjärtat av Stockholm.  Vi erbjuder ett handplockat urval från världens främsta designers och har försett Stockholm ett handplockat urval av high-end mode i mer än 20 år. Idag har vi även ett eget varumärke som drivs av Nathalie Schuterman själv. Nathalie Schuterman the Brand grundades år 2018 med ambitionen att skapa tidlöst mode i högsta kvalitet. 

Var finns butiken?

Vi befinner oss på Birger Jarlsgatan 2  i centrala Stockholm.

När är ni öppna?
Måndag - Fredag 11:00 - 18:00
Lördag - 11:00 - 17:00
Söndag - Stängt

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM