Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / FOR RESTLESS SLEEPERS

FOR RESTLESS SLEEPERS

For Restless Sleepers grundades ur tanken och idén att pyjamasen skulle få lämna sin naturliga nattliga plats i sängen eller garderoben och komma fram i dagsljuset. Grundaren Francesca Ruffini är född och uppvuxen i Italiens första och fortfarande mesta sidenimportör och exportörs stad Como. F.R.S är Ruffinis egna initialer, men för någon som också är besatt av monogram, blev det hennes märkes förkortning. F.R.S är en fantastisk addition till marknaden, och passar perfekt in i nutidens mode då lätt och ledig stil är A och O.

Visa filtrering

For Restless Sleepers
Armonia pajama jacka

3.558

SEK

For Restless Sleepers
Utsvängd blus

3.318

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM