Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

 

FRAME

Frame grundades av de fyra vännerna Jens Grede, Erik Torstensson, Josh Levine samt Nico Peyrache. Deras affärsidé var enkel; att skapa chict mode och varumärket skulle heta Frame. Grundarna ville skapa de ultimata jeansen genom att sammanföra kvalitetsarvet från demintillverkning i Los Angeles och blanda den med stil, snitt och passformsinfluenser från London.

Sedan debuten med jeansen, 'Le Skinny', har Frame expanderat till att bli ett känt varumärke som genomsyrar grundarnas astetiska ideal och perfektion.

Visa filtrering

FRAME - Le High Skinny Raw Edge

1.198

SEK

FRAME - Le Original Raw Edge

2.895

SEK

FRAME - Le Stevie Crop Jeans

2.895

SEK

FRAME - Le high straight jeans

2.495

SEK

FRAME - Le High Skinny

2.195

SEK

FRAME - Le Skinny De Jeanne

2.395

SEK

FRAME - Le High Skinny Front Triangle Guesset

1.648

SEK

FRAME - Le High Skinny

2.395

SEK

FRAME - Le Garcon Jean

1.198

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden