Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

FRANCESCO RUSSO

Efter att ha designat för varumärken som Miu Miu, Yves Saint Laurent, Sergio Rossi och Dior, följde Francesco sin passion för feminina skor och 2013 startade han sitt egna varumärke, Francesco Russo. Hans vision var att fokusera på bara ett fåtal tidlösa pieces, förvandla dem till perfektion och låta kunden själv välja mellan olika färger och material.

Francesco minns att han, i yngre ålder, tittade på sin mamma och syster klä på sig och tänkte "Så fort de bar klackar förvandlades de omedelbart till magnifika varelser" - och det var då allt började.

Låt dig själv inspireras och bli förälskad i Russo-viben, skor färgade för hand tillsammans med hjärta och själ, och låt oss fira feminin skönhet tillsammans.

Visa filtrering

Francesco Russo
Ankel strap sandal

10.495

SEK

Francesco Russo
Ankel strap sandal

7.295

SEK

Francesco Russo
Cage sandal

6.895

SEK

Francesco Russo
ASYMMETRICAL PUMPS

5.495

SEK

Francesco Russo
Flame sandal

5.895

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM