Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

UP TO 50% OFF SELECTED ITEMS, SHOP OUR SALE NOW!

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Gestalten

Gestalten

Infinite Space Bok

495
SEK

A selection is required

Denna bok är en bländande sammanställning av drömhus med utsikt, fotograferad av James Silverman sina resor. Oavsett om en avlägsen fjällstuga i Norge, en sinnlig öken oas i Marocko, eller en monolitisk betong hem i Schweiz - lyckas Silverman fånga synes oavbrutet flöde mellan interiörer och exteriörer med sina fotografier. Arkitekturen i boken definieras av element som absorberar, reflekterar eller medvetet bryter med sin omgivning.

Silvermans leker med perspektiv och siktlinjer i sina bilder. De understryker harmonin i perfekt sammansatta juxtapositions av byggda strukturer och naturlandskap. Insamlat i boken visar de också hur "den oändliga rymden" har etablerat sig som en viktig föreskrift av modern arkitektur runt om i världen.

Du har tidigare tittat på

Gestalten Infinite Space Bok

Fendi WOVEN FABRIC TOBACCO

RED VALENTINO Pochette

JACQUEMUS Le Pitchou

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED