Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

LIMITED TIME OFFER: FREE WORLD WIDE SHIPPING!

HEM / BUTIK / LIFESTYLE / The Book Edit / Gestalten

Gestalten

Infinite Space Bok

495
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Denna bok är en bländande sammanställning av drömhus med utsikt, fotograferad av James Silverman sina resor. Oavsett om en avlägsen fjällstuga i Norge, en sinnlig öken oas i Marocko, eller en monolitisk betong hem i Schweiz - lyckas Silverman fånga synes oavbrutet flöde mellan interiörer och exteriörer med sina fotografier. Arkitekturen i boken definieras av element som absorberar, reflekterar eller medvetet bryter med sin omgivning.

Silvermans leker med perspektiv och siktlinjer i sina bilder. De understryker harmonin i perfekt sammansatta juxtapositions av byggda strukturer och naturlandskap. Insamlat i boken visar de också hur "den oändliga rymden" har etablerat sig som en viktig föreskrift av modern arkitektur runt om i världen.

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Gestalten
Infinite Space Bok

495 SEK

ANNI LU
Baroque Pearl Necklace

1.395 SEK

Sophie Bille Brahe
Velvet box pink

995 SEK

Michaël Verheyden
Coppa Lux Small Cup

10.795 SEK

Loewe
Asymmetrisk anagram t-shirt

3.295 SEK

Céline
Solglasögon Cat Eye

2.800 SEK

INUIKII
Sneaker classic

2.595 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Crew neck kashmirtröja

8.795 SEK

Fendi
Mini Baguette väska

5.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM