Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Gestalten

Gestalten

Let´s Go Out Again Bok

695
SEK

Du måste göra ett val

Att gå till en restaurang eller bar handlar alltid om mer än bara äta och dricka. Oavsett om vi söker en en unik kulinarisk upplevelse eller förtrogenhet med traditionella rätter, gör atmosfären skillnad och vi vill alltmer att det ska vara något som krävs. Let's go out again är ett eklektiskt framförande av platser att äta med atmosfär, från hela världen. De presenterade projekten representerar state-of-the-art samarbeten mellan arkitekter, konstnärer, designers, krögare och kockar som riktar sig inte bara till alla våra sinnen, utan våra identiteter och värderingar också.

Let's go out again består av sex kapitel, som var och ett exemplifierar en estetisk och begreppsmässig synpunkt: moderna funderingar, råa och lokala, progressiva, grafiska och dramatiska. Var och en av dessa metoder går utöver sin visuella boj och förstärker filosofier i kök eller barer som de bidrar till att definiera. Resultatet är en sympatisk synergi mellan smak och atmosfär, plats och smak.

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Gestalten - LET'S GO OUT AGAIN BOOK

695 SEK

Kifu - Small Shaker

3.295 SEK

Objet De Curiosité - Blue coral on black stand

5.995 SEK

Michaël Verheyden - T-light Large

1.495 SEK

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED