Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

UP TO 50% OFF SELECTED ITEMS, SHOP OUR SALE NOW!

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Gestalten

Gestalten

Let´s Go Out Again Bok

695
SEK

A selection is required

Att gå till en restaurang eller bar handlar alltid om mer än bara äta och dricka. Oavsett om vi söker en en unik kulinarisk upplevelse eller förtrogenhet med traditionella rätter, gör atmosfären skillnad och vi vill alltmer att det ska vara något som krävs. Let's go out again är ett eklektiskt framförande av platser att äta med atmosfär, från hela världen. De presenterade projekten representerar state-of-the-art samarbeten mellan arkitekter, konstnärer, designers, krögare och kockar som riktar sig inte bara till alla våra sinnen, utan våra identiteter och värderingar också.

Let's go out again består av sex kapitel, som var och ett exemplifierar en estetisk och begreppsmässig synpunkt: moderna funderingar, råa och lokala, progressiva, grafiska och dramatiska. Var och en av dessa metoder går utöver sin visuella boj och förstärker filosofier i kök eller barer som de bidrar till att definiera. Resultatet är en sympatisk synergi mellan smak och atmosfär, plats och smak.

Du har tidigare tittat på

Gestalten Let´s Go Out Again Bok

Kifu Small Shaker

Missoni TURBAN

Saint Laurent Opyum 85 Pumps

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED