Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER THE WORLD OF NATHALIE SCHUTERMAN

HEM / BUTIK / LIVSSTIL / Böcker / Gestalten

Gestalten

Northern Delights Bok

695
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Northern Delights avslöjar varför knappt någon annan inredning är så tidlös, funktionell, estetisk och i så hög kvalité som Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bokens fantastiska val av Skandinavisk design sträcker sig från enskilda produkter till skickligt iscensatt livsrum. Trots att det boken bygger på ikoniska konstruktioner fokuserar den på arbete av unga talanger som medvetet bygger på lokala hållbar design traditioner och vidareutveckla dem på ett sätt som är konsekvent, intelligent, och speglar en osviklig känsla för stil.


Northern Delights visar klassiska, minimala, rustikt och pop-stilar som förenas av sin enkelhet, funktionalitet och kärlek av ljus. Exemplena visar hur delar av olika träslag, tydligheten i färgat glas, glada färger av tyger och mönster, och den övergripande kvaliteten på hantverk bidrar till att skapa enkla, inbjudande och mycket bekväma utrymmen. Oavsett om arbetet i fråga skapades för bostäder, kontor, eller något annat rum. I en skandinavisk inredning, känner sig alla hemma.

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Gestalten
Northern Delights Bok

695 SEK

Ami
Carrot byxor

2.027 SEK

Missoni
Bikini

4.495 SEK

Loewe
Hammock drawstring mini väska

16.895 SEK

Marni
Trunk väska

18.895 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Gilda kashmirtröja

9.895 SEK

ROTATE BIRGER CHRISTENSEN
Samantha klänning

3.077 SEK

ROTATE BIRGER CHRISTENSEN
Number 7 Metallic

1.607 SEK

Fendi
Klänning med logga

28.995 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM