Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / SHOP / LIFESTYLE / The Book Edit / Gestalten

Gestalten

Northern Delights Bok

695
SEK

Du måste göra ett val

Northern Delights avslöjar varför knappt någon annan inredning är så tidlös, funktionell, estetisk och i så hög kvalité som Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bokens fantastiska val av Skandinavisk design sträcker sig från enskilda produkter till skickligt iscensatt livsrum. Trots att det boken bygger på ikoniska konstruktioner fokuserar den på arbete av unga talanger som medvetet bygger på lokala hållbar design traditioner och vidareutveckla dem på ett sätt som är konsekvent, intelligent, och speglar en osviklig känsla för stil.


Northern Delights visar klassiska, minimala, rustikt och pop-stilar som förenas av sin enkelhet, funktionalitet och kärlek av ljus. Exemplena visar hur delar av olika träslag, tydligheten i färgat glas, glada färger av tyger och mönster, och den övergripande kvaliteten på hantverk bidrar till att skapa enkla, inbjudande och mycket bekväma utrymmen. Oavsett om arbetet i fråga skapades för bostäder, kontor, eller något annat rum. I en skandinavisk inredning, känner sig alla hemma.

Relaterade produkter

Inga produkter hittades

Du har tidigare tittat på

Gestalten - NORTHERN DELIGHTS BOOK

695 SEK

Objet De Curiosité - Amethist in cage

6.695 SEK

Taschen - BOOK

1.595 SEK

Artel - Double Old Fashioned Glas

995 SEK

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED