Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / ICONS

ICONS

"A modern perspective inspired by iconic silhouettes" - så beskriver Icons designchef Jamie Haller varumärket. Med en stil som är både sofistikerad och samtidigt lekfull är detta varumärke ett spännande nytt tillskott i vårt sortiment.

Visa filtrering

ICONS - Ruffle Teddy Cami

1.648

SEK

ICONS - The Draper PJ Robe

2.448

SEK

ICONS - The Draper Pj Byxa

1.348

SEK

ICONS - The Draper Pj Skjorta

2.448

SEK

ICONS - Cha Cha Klänning

3.148

SEK

ICONS - Cha Cha Klänning

3.148

SEK

ICONS - The Draper Pj Skjorta

2.448

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden