Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

HEM / SHOP / DESIGNERS / Inuikii

INUIKII

INUIKII är idag ett kreativt globalt designhus grundat av Cinzia Maag Inuikii. Fokus för varumärket är att skapa skor med hög kvalitet som överträffar trender. Deras unika design har blivit mycket känd både genom deras vinterboots och sommarslippers. Varumärket levererar en blandning av en lyxig, aktiv och unik stil.

Visa filtrering

INUIKII
CLASSIC BOOT BLACK

1.998

SEK

INUIKII
SLIPPER CLASSIC BLACK

998

SEK

INUIKII
SLIPPER CLASSIC LIGHT GREY

998

SEK

INUIKII
SLIPPER CLASSIC BEIGE

998

SEK

INUIKII
SNEAKER TECHNICAL

1.748

SEK

INUIKII
NAPPA SNEAKER WEDGE

1.448

SEK

INUIKII
CLASSIC CURLY ROCK

1.748

SEK

INUIKII
CLASSIC BOOTS

1.548

SEK

INUIKII
CLASSIC SNEAKER BEIGE

2.595

SEK

INUIKII
SNEAKER CLASSIC

1.298

SEK

INUIKII
Sneaker classic curly rock

1.748

SEK

INUIKII
SNEAKER TECHNICAL BEIGE

3.495

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM