Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

ISABEL MARANT


Det hela började 1989 när Isabel Marant lanserade Twen, hennes första märke för stickade kläder och tröjor, 22 år gammal. Hon höll sin första show i sitt eget namn 1995, med sina vänner som modeller, knappt tre år senare öppnade hon sin första butik i en gammal konstnärsverkstad. Hennes historiska läge ligger fortfarande på rue de Charonne, i distriktet Bastille. Tjugofyra år och trettio butiker senare har allt och inget förändrats .... hennes vision förblir densamma. Isabel har alltid haft en ensidig kärlek till mode.


Vid elva års ålder visste hon exakt vad hon gjorde och vad hon inte ville ha på sig. Som tonåring gjorde hon uppror mot kvävande konventioner och skapade sitt eget utseende med hjälp av omformade militärrockar och sin fars tröjor. Det var hennes kärlek till kläder och material som förde henne till Studio Berçot, för att aldrig lämna det. Medan någon drömmer om ikoniska kvinnor i glansiga tidskrifter, klär Isabel kvinnor för deras verkliga liv. Hon har alltid uppmuntrat handgjorda skapelser, och kollektion efter kollektion har hon kämpat för att hålla traditionella färdigheter levande, ett tillvägagångssätt som hon kallar ”klädens ekologi”. I Paris, New York och Hong Kong har hon varit trogen mot sina ideal och sin personal och partners som har varit med henne från början.

Visa filtrering

Isabel Marant
Crisi boots

4.127

SEK

Isabel Marant
Bekett sneakers

4.895

SEK

Isabel Marant
Bekett sneakers

3.427

SEK

Isabel Marant
Dernee high boots

5.495

SEK

Isabel Marant
Dernee high boots

5.495

SEK

Isabel Marant
Denvee boots

6.895

SEK

Isabel Marant
Denvee boots

6.895

SEK

Isabel Marant
Duerto boots

6.895

SEK

Isabel Marant
Duerto boots

6.895

SEK

Isabel Marant
Lilet Stövletter

10.495

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM