Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

JOBBA HOS OSS

Heltidstjänst

Butikssäljare

Vi söker en butikssäljare på heltid till vår butik på Birger Jarlsgatan 5. Vi tror att du är en erfaren säljare eller servicemedarbetare över 21 år som har försäljning och den ultimata kundupplevelsen som dina största drivkrafter. Du har lätt för att arbeta i team, men också självständigt, och har inga problem med att ha många bollar i luften samtidigt. Du är flexibel med arbetstider. 

Vi erbjuder en ung arbetsplats mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan där du får chansen att arbeta med modevärldens absolut största och mest renommerade premiummärken, och får stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.  

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med CV och personligt brev till Klara på sanne@nathalieschuterman.com.

Behovsanställning

Fotomodell till vår webshop

Nathalie Schuterman Webshop söker modell. Du är mellan 170-180cm och bär storlek 34-36. ⁣

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet, men du ska vara bekväm och avslappnad framför kameran. 

⁣ ⁣ Tjänsten är en behovsanställning. Skicka personligt brev samt portfolio/ bilder till klara@nathalieschuterman.com⁣

Behovsanställning

Fotograf

Vi söker nu en fotograf för behovsanställning till vår webshop. Vi arbetar efter säsonger och därför kommer behovet variera under året. Du behöver ha öga för mode då du kommer fota stylade produktbilder på någon av våra modeller. Vi tror att du är självgående, flexibel och ambitiös.  Vi erbjuder en ung arbetsplats mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan där du får chansen att arbeta med modevärldens absolut största och mest renommerade premiummärken, och får stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.  Välkommen med CV, personligt brev och länk till din portfolio (vänligen bifoga inga filer i mailet tack). Skicka dessa till Fanny på fanny@nathalieschuterman.com.

Call us at +4672 239 33 03 or E-mail us at customercare@nathalieschuterman.com

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED