Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

60% OFF SELECTED ITEMS, SHOP OUR SALE NOW!

 

Jobba hos oss

Butikschef

Nathalie Schuterman är en multi-brandbutik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

Som butikschef på Nathalie Schuterman är du ansvarig för att leda butiken på alla plan. Du ansvarar över försäljning, kundservice, visual merchandising, administration och lager. Som butikschef rapporterar du direkt till bolagets CEO och ansvarar för att butiken går runt och fungerar på alla plan. För att trivas i denna roll tror vi att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som butikschef.   

Dina ansvarsområden innefattar:

-Erbjuda god service i butiken enligt bolagets standard.

-Skapa personliga band till nya kunder och bibehålla en god relation till vår lojala kundkrets.

-Dagligen driva på och planera sälj tillsammans med ditt team. 

-Säljansvar i form av att strategiskt planera försäljning, rea med mera för att nå budget och de mål som satts upp.

-Ansvara för att butiken har rimlig storlek på lagret i relation till försäljning och inköp samt att löpande göra kontroller av lagersaldo samt ansvara för inläggning av varor i system samt inventeringar.

-Analysera och följa uppnå KPI: er, intäkter och kostnader tillsammans med bolagets CFO, butikens.

-Rekrytera, utbilda och motivera personal för att optimera sälj och reflektera den standard satt av bolaget och de märken Nathalie Schuterman representerar. 

Vi värdesätter att du är flexibel med dina arbetstider.  Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med CV och personligt brev till Klara på klara@nathalieschuterman.com.  Vi önskar få in din ansökan senast 2019-02-04.

Junior Redovisningsekonom

Som Junior Redovisningsekonom kommer du ha en varierad tjänst där det primära arbetet är att sköta och ansvara för den löpande redovisningen för våra tre bolag. Du kommer också ha mycket kontakt med våra leverantörer samt hantera leverantörsreskontra, betalningar och återrapportering. Du kommer vara inkluderad i budgetarbete, månads- och årsbokslut och rapportera till bolagets CFO. Du kommer även ha en administrerande kontorsroll där du bland annat kommer sköta kontorets inköp.  Vi ser att detta är en tjänst för dig som är i början av din karriär.

Kvalifikationer:

-Examinerad ekonom från universitet/högskola eller yrkeshögskola med inriktning redovisning.

-1- 2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi/bokföring.

-Goda kunskaper i Office-paket främst Excel.

-Meriterande att ha erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox.

-Flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

För att trivas bra hos oss hos tror vi att du besitter följande personliga egenskaper:

-Är prestigelös och flexibel samt tycker om att arbeta i team.

-Duktig på att ta egna initiativ och motiveras av utveckling och förändring och antar därför utmaningar med en positiv inställning.

-Strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta.

-Är kommunikativ och kan arbeta lösningsorienterat.

Intervjuer görs löpande, och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen att skicka CV och personligt brev till Madeleine på madeleine@nathalieschuterman.com. Skicka in din ansökan senast 2019-02-04.

Kundtjänstansvarig

Vi söker en säljande kundtjänstansvarig på heltid till vårt kontor på Birger Jarlsgatan 5 i Stockholm. Vi tror att du är en duktig säljare med tidigare erfarenhet från kundtjänst som brinner för service och har försäljning och den ultimata kundupplevelsen i fokus. Du har lätt för att arbeta självständigt men trivs också bra i team. Du är flexibel, gillar problemlösning samt att ha många bollar i luften. Som person är du glad, positiv och utåtriktad.

 Vi erbjuder en ung arbetsplats mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan där du får chansen att arbeta med modevärldens absolut största och mest renommerade premiummärken, och får stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.   

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med CV och personligt brev till Andrea på andrea@nathalieschuterman.com. Vi önskar få in din ansökan senast 2019-02-04.

Butikssäljare heltid

Vi söker en butikssäljare på heltid till vår butik på Birger Jarlsgatan 5. Vi tror att du är en erfaren säljare eller servicemedarbetare över 21 år som har försäljning och den ultimata kundupplevelsen som dina största drivkrafter. Du har lätt för att arbeta i team, men också självständigt, och har inga problem med att ha många bollar i luften samtidigt. Du är flexibel med arbetstider. 

Vi erbjuder en ung arbetsplats mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan där du får chansen att arbeta med modevärldens absolut största och mest renommerade premiummärken, och får stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. Välkommen med CV och personligt brev till Klara på klara@nathalieschuterman.com. Vi önskar få in din ansökan senast 2019-02-04.

Extrapersonal till vår webbshop

Vi söker nu personal som vill jobba extra med vår webbshop. Dina arbetsuppgifter kommer variera och innefatta allt från att skriva produkttexter (PIM) till att hantera kundärenden.   Du bör ha erfarenhet av att: 

-Skriva texter, gärna för en e-handel. Har du dessutom SEO-kunskaper så är det meriterande. 

-Arbeta med service, gärna som t.ex. butikssäljare eller kundtjänstmedarbetare. 

-Arbeta i något CMS, ej ett krav men också meriterande. 

Ett intresse för mode och design är ett stort plus då du kommer ha lättare att sätta dig in i arbetet. Som person behöver du vara organiserad och noggrann, du tar eget ansvar och är självgående. Vi är ett litet men passionerat team där det händer mycket och beslut ibland behöver fattas men kort varsel, därför är det viktigt att du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö.  Arbetsbelastningen kommer variera då vi arbetar efter säsonger, vi söker därför någon som kan komma in och arbeta extra vid behov. Du kommer sitta på vårt kontor i centrala Stockholm.

Maila CV och personligt brev till andrea@nathalieschuterman.com skriv ”webbextra” i ämnesraden. Vi önskar få in din ansökan senast 2019-02-04

Behovsanställning Fotograf

Vi söker nu en fotograf för behovsanställning till vår webbshop. Vi arbetar efter säsonger och därför kommer behovet variera under året. Du behöver ha öga för mode då du kommer fota stylade produktbilder på någon av våra modeller. Vi tror att du är självgående, flexibel och ambitiös. 

Vi erbjuder en ung arbetsplats mitt i Stockholm på Birger Jarlsgatan där du får chansen att arbeta med modevärldens absolut största och mest renommerade premiummärken, och får stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående. 

Välkommen med CV, personligt brev och länk till din portfolio (vänligen bifoga inga filer i mailet tack). Skicka dessa till Dina på dina@nathalieschuterman.com. Vi önskar få in din ansökan senast 2019-02-04.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

BETALNING ALTERNATIV

VI SKICKAR MED