Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kifu

Bricka stor

7.895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Franska Kifu skapar vackra objekt för hemmet som bär på en otrolig skönhet och exklusivitet. Märket tar här ut svängarna och gör om vardagliga objekt till ren konst. Denna kombinerade bricka- och backgammonbräde fungerar inte bara till spel utan ser också otroligt exklusivt ut att ha hemma som en inredningsdetalj.

RELATERADE PRODUKTER

Inga produkter hittades

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

Kifu
Bricka stor

7.895 SEK

Cire
Madeleine ljus 270 g

895 SEK

FALKE
Cotton touch strumpor

149 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Cashmere Single Fold Beanie

1.795 SEK

ACNE STUDIOS
Manhattan sneakers

3.995 SEK

JACQUEMUS
La Veste Sauge Kavaj

7.295 SEK

JACQUEMUS
La Veste Esterel Jacka

5.495 SEK

JACQUEMUS
Le Grand Sac Noeud Väska

9.495 SEK

Marni
Shearling Pumps

7.495 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM