Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

KIFU PARIS

Kifu Paris är ett känt designföretag som producerar möbler och inredningsdetaljer som skapar ha begär.  Det har lagts mycket passion bakom varje produktion. Mycket av materialen kommer från växt och djurriket runt om i världen. Dessa kombineras sedan med en lite råare och fast utförande såsom skal, trä eller brons. Varje produkt får en unik och estetisk yta med naturligt mönster.

Visa filtrering

Kifu
Bullion box medium in antique

5.295

SEK

Kifu
Candle Snuffer

1.995

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM