Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Kifu

RECTANGULAR TRAY SMALL

8.895
SEK

Du måste göra ett val

STORLEKSGUIDE

Franska Kifu skapar vackra objekt för hemmet som bär på en otrolig skönhet och exklusivitet. Märket tar här ut svängarna och gör om vardagliga objekt till ren konst. Denna vackra bricka kan man ha stående framme som ett konstverk lika gärna som att använda det.

RELATERADE PRODUKTER

Kifu
Box medium

5.495

SEK

Kifu
Candle Snuffer

1.995

SEK

Kifu
Bricka stor

7.895

SEK

DU HAR TIDIGARE TITTAT PÅ

ANNI LU
Baroque Pearl Halsband

1.395 SEK

ANNI LU
Baroque Pearl Necklace

1.395 SEK

Kifu
RECTANGULAR TRAY SMALL

8.895 SEK

HAIGHT
MARIA BIKINI

878 SEK

NATHALIE SCHUTERMAN
Cashmere Single Fold Beanie

1.795 SEK

VALENTINO GARAVANI
Rockstud slingback

7.895 SEK

VALENTINO
Byxor

10.695 SEK

Balenciaga
Mermaid örhängen

8.495 SEK

PRE-LOVED
ACNE Tröja

1.895 SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM