Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / LE SPECS

LE SPECS

Solglasögon sedan 1979. Le Specs är globalt kända för sin ikoniska och innovativa design, som bärs av några av de mest erkända och inflytelserika personligheterna idag, inklusive Beyoncé, Bella Hadid och Lady Gaga. Efter att ha utvecklat en internationell följarskara har de blivit en sann trendsättare på den globala modemarknaden.

Visa filtrering

LE SPECS
Solglasögon Airy Canary

1.295

SEK

LE SPECS
Solglasögon Supermoon

1.200

SEK

LE SPECS
Solglasögon Outta Love

600

SEK

LE SPECS
Solglasögon Air Heart

650

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM