Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Leveranser & Frakt

Vi kan leverera över hela världen. Fraktkostnaden inrikes är 65 SEK och fraktkostnaden utrikes är mellan 20 - 40 €. När beställningen lämnat vårt lager, kommer ni att erhålla ett e-mail med ert spårningsnummer. Om ni vill spåra er försändelse, besök www.postnord.se för inrikes frakt, eller www.dhl.com för utrikes frakt. Har ni ytterligare frågor var vänlig kontakta oss på customercare@nathalieschuterman.com så hjälper vi er.

Observera att eventuella extra skatter och avgifter som läggs till på grund av destinationslandet, är kundens eget ansvar.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM