Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

 

Leveranser & Frakt

Vi strävar efter att leverera Era varor så fort som möjligt. Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. 

Vi kan leverera över hela världen. Fraktkostnaden inrikes är 65 SEK och fraktkostnaden utrikes är mellan 20 - 40 €. När beställningen lämnat vårt lager, kommer ni att erhålla ett e-mail med ert spårningsnummer. Om ni vill spåra er försändelse, besök www.postnord.se för inrikes frakt, eller www.dhl.com för utrikes frakt. Har ni ytterligare frågor var vänlig kontakta oss på customercare@nathalieschuterman.com så hjälper vi er.

Observera att eventuella extra skatter och avgifter som läggs till på grund av destinationslandet, är kundens eget ansvar.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via telefon eller WhatsApp på telefonnummer (+46) 72 239 33 03  och e-mail customercare@nathalieschuterman.com.

Butiken nås på telefonnummer 08 611 62 01 vardagar mellan 11.00 - 18.00 och lördagar mellan 12.00 - 17.00.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM