Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

DISCOVER NATHALIE SCHUTERMAN'S WORLD OF FASHION

 

LILLY E VIOLETTA

Lilly e Violetta är ett italienskt lyxpälsvarumärke som grundades 2013. Pälsarna är producerade i Italien i lokala pälsföretag som funnits i flera generationer. Lilly e Violetta samarbetar med dessa företag, som använder sig av traditionellt tidskrävande artistiska tekniker samtidigt som Lilly e Violetta utforskar nya innovativa idéer för pälsdesign. Pälsen handlas först in på auktioner runt om i världen och endast den bästa kvalitén går genom deras nålsöga. Detta gör att många pälsar endast kommer i en limiterad upplaga, där varje komponent i pälsen är vald för sin mjukhet och lätthet.

Visa filtrering

Inga produkter hittades

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden