Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

MARA HOFFMAN

Mara Hoffman grundade varumärket i sitt eget namn år 2000 med målet att tillverka kläder på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Varumärket fokuserar på hållbara material, samt hållbara processer och produktion med målet att förlänga plaggens livslängd.

Mara Hoffman levererar starka siluetter, färger och mönster.

Visa filtrering

MARA HOFFMAN
Elisabetta klänning

2.678

SEK

MARA HOFFMAN
Edmonia klänning

3.798

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10.00 - 17.00 via e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina frågor så snart vi kan. Vi finns tillgängliga via e-mail på customercare@nathalieschuterman.com. Butiken nås på butik@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high-end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste nyheterna och ta del av fina erbjudanden. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa order.

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM