Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

HEM / DESIGNERS / MARA HOFFMAN

MARA HOFFMAN

Mara Hoffman grundade varumärket i sitt eget namn år 2000 med målet att tillverka kläder på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Varumärket fokuserar på hållbara material, samt hållbara processer och produktion med målet att förlänga plaggens livslängd.

Mara Hoffman levererar starka siluetter, färger och mönster.

Visa filtrering

MARA HOFFMAN
LELA TOPP

2.148

SEK

MARA HOFFMAN
Elisabetta klänning

3.348

SEK

MARA HOFFMAN
Edmonia klänning

4.748

SEK

MARA HOFFMAN
Mida stickad tröja

2.148

SEK

MARA HOFFMAN
OLLA Stickad Tröja

2.931

SEK

MARA HOFFMAN
OLLA Stickad Tröja

2.948

SEK

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp eller smakråd? Vi finns tillgängliga vardagar mellan 10-17 via telefon eller e-mail. Vi strävar alltid efter att besvara dina funderingar så snart vi kan. Observera att vi ofta har högt tryck under reaperioder, då kan det ta lite längre tid innan du får svar. Du når oss på telefonnummer (+46) 72 239 33 03 eller mail customercare@nathalieschuterman.com.

OM NATHALIE SCHUTERMAN

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder ett urval från världens främsta designers, och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

NYHETSBREV

Var först med de senaste trenderna och ta del av fina erbjudanden

FÖLJ OSS

”Följ oss på Facebook” FACEBOOK

”Följ oss på Instagram” INSTAGRAM